Gratis lånebil i forbindelse med reparationer på vores værksted

​Skal din bil på værksted, og har du svært ved at overskue, hvordan du så skal komme til og fra arbejde, eller bare hjem igen fra vores værksted, så har vi hos CarFetch en løsning. Vi stiller som udgangspunkt en gratis lånebil til rådighed for dig i forbindelse med reparationer, som varer i mere end en time.

Aflever din bil om morgenen og hent den om eftermiddagen

Vi ved godt, at det gør det meget nemmere og mere fleksibelt for vores kunder, hvis de har mulighed for at låne en gratis lånebil i perioden, hvor deres egen bil skal være på værksted. De fleste bilejere har en bil, fordi de rent faktisk skal bruge den til at transportere sig fra A til B, og det har vi stor forståelse for. 

Når du har mulighed for at låne en gratis lånebil hos os i forbindelse med, at din egen bil skal til en reparation, så bliver det nemmere for dig for eksempel at aflevere din bil om morgenen – for eksempel kl. 8 inden du skal på arbejde.

Du kan nemlig køre videre på arbejde fra vores værksted i vores lånebil, og når du har fyraften fra arbejdet – for eksempel ved 17-tiden – kan du køre forbi vores værksted og bytte lånebilen ud med din egen færdigreparerede bil.

Der er også mulighed for, at du kan hente lånebilen efter lukketid, hvis det passer dig bedre. Dette skal dog ske efter aftale.

Har du brug for at låne en gratis lånebil?

Hvis du har brug for at låne en gratis lånebil i forbindelse med et værkstedsbesøg hos os, og hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvad det er for en bil, der bliver stillet til rådighed, er du velkommen til at kontakte os. Vi hører også gerne fra dig, hvis du ønsker at bestille en tid til en reparation af din bil på vores værksted.​

Se vores anmeldelser

Bedømmelser fra vores kunder

Hos CarFetch er kundernes tilfredshed og kvaliteten, vores højeste prioritet.
​Læs herunder, hvad kunderne mener om CarFetch.

"PAVA-behandling"

Jeg fik lavet PAVA behandling, de er flinke og alle aftaler og prisen blev overholdt. Jeg anbefaler gerne Carfetch.

Mathias Hoffman hansen

"Super god service..."

Jeg fik en utrolig god velkomst, og en virkelig god behandling, også da jeg hentede bilen efter behandling.

Jan B. Andersen

"Fantastisk værksted!"

Super venlig og kanon service. Råd og hjælp. Fantastisk værksted. Kommer helt sikkert igen, og kan klart anbefale dem.

Birgitte L.

"Høflig og hjælpsom"

Han er meget høflig og hjælpsom. Jeg har kun rosende ord til ham Kan kun anbefale ham. Hilsen Connie Hansen.

Connie Hansen

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller kig forbi

Hvis det er blevet tid til at få bilen på autoværksted, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om vores priser eller for at indhente et uforpligtende tilbud på et serviceeftersyn eller en reparation af din bil.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 2499 9944, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@carfetch.dk, hvis du foretrækker det. Befinder du dig i nærheden af vores værksted, er du også altid velkommen til at kigge forbi med din bil.

Henvendelser besvares med garanti inden for to timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CarFetch - dit autoværksted

CarFetch er et lokalt autoværksted i Brøndby Strand, hvor vi varetager alle former for autoservice- og reparationer. Hos os er du altid velkommen, uanset hvor du kommer fra.

Selvom vi primært har kunder fra vores eget lokalområde, kommer der også mange fra f.eks Hvidovre, Valby og andre omkringliggende områder.

Kontakt os​

​Carfetch Autoværksted

CVR: 31401739

Gammel Køge Landevej 580

2660 Brøndby Strand- åben rutevejledning

Skriv til os via formularen her på siden, eller send os en mail på info@carfetch.dk.

Bestil service og reparation

Vi sidder klar på telefonen!
​Mandag til torsdag 8.00 – 17.00

​Fredag 8.00 – 16.00

Henvendelser besvares inden for to timer.