Tandremsskift udføres af uddannet mekaniker med stor erfaring​

​Kører din bil med tandrem, er det vigtigt, at den bliver udskiftet inden for et bestemt interval, så du ikke risikerer, at tandremmen springer, hvilket kan medføre motorhavari. Hos CarFetch har vi mange års erfaring som uddannet mekaniker, og vi tilbyder blandt andet tandremsskift til en fordelagtig pris.

Vores værksted er beliggende i Brøndby Strand, og det er derfor let tilgængeligt, uanset om du kommer fra Hvidovre, Valby eller nogle af de andre omkringliggende områder.

Hvornår skal tandremmen udskiftes?

Bilens tandrem er en af de vigtigste dele af motoren, men det er ikke alle biler, der kører med tandrem. Nogle kører i stedet for med kæde. Både kæde og tandrem har til formål at holde motorens dele i gang i den rigtige rækkefølge, og det er også derfor, der kan opstå motorhavari, hvis tandremmen springer.

For at undgå dette scenarie fremgår det af bilens servicemanual eller instruktionsbog, hvor ofte der skal foretages et tandremsskift. Vær dog opmærksom på, at der er tale om vejledende intervaller, og det kan godt betale sig at få foretaget en udskiftning af tandrem i god tid, så du ikke risikerer, at den springer. 

Udskiftning af taktkæde

Nogle biler kører med en taktkæde og ikke tandrem. Med taktkæden er der ikke et fast udskiftningsinterval, lige som der er med tandrem og skal kun udskiftes efter opstået behøv. En årsag til at det kan være nødvendigt at udskifte taktkæden er at den blive slidt på grund af en fabriksfejl eller ved at ikke overholder serviceintervaller.

Hos CarFetch har vi mange års erfaring med udskiftning af taktkæde på alle biltyper.​

Hvad koster tandremsskift?

Hvor meget et tandremsskift koster varierer alt afhængigt af, hvilken type bil du har, og om du i samme omgang også skal have skiftet vandpumpen. Vi tilbyder ganske favorable priser, som ligger under priserne hos de store fabrikanter, og det kan vi gøre, fordi vi har en væsentlig billigere husleje – ikke fordi vi går på kompromis med hverken kvalitet eller service. Tværtimod er det altid vores højeste prioritet.

Derfor tilbyder vi også 3 års garanti på alle reservedele samt på det udførte arbejde, og vi anvender OE-godkendte reservedele. Samtidig bliver vi kontrolleret af FDM, så du kan være helt tryg ved at sende din bil til tandremsskift hos os.

Kunne du tænke dig at få en specifik pris på udskiftning af tandremmen på lige netop din bil, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 2499 9944 eller e-mail info@carfetch.dk med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud.

Se vores anmeldelser

Bedømmelser fra vores kunder

Hos CarFetch er kundernes tilfredshed og kvaliteten, vores højeste prioritet.
​Læs herunder, hvad kunderne mener om CarFetch.

"PAVA-behandling"

Jeg fik lavet PAVA behandling, de er flinke og alle aftaler og prisen blev overholdt. Jeg anbefaler gerne Carfetch.

Mathias Hoffman hansen

"Super god service..."

Jeg fik en utrolig god velkomst, og en virkelig god behandling, også da jeg hentede bilen efter behandling.

Jan B. Andersen

"Fantastisk værksted!"

Super venlig og kanon service. Råd og hjælp. Fantastisk værksted. Kommer helt sikkert igen, og kan klart anbefale dem.

Birgitte L.

"Høflig og hjælpsom"

Han er meget høflig og hjælpsom. Jeg har kun rosende ord til ham Kan kun anbefale ham. Hilsen Connie Hansen.

Connie Hansen

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller kig forbi

Hvis det er blevet tid til at få bilen på autoværksted, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om vores priser eller for at indhente et uforpligtende tilbud på et serviceeftersyn eller en reparation af din bil.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 2499 9944, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@carfetch.dk, hvis du foretrækker det. Befinder du dig i nærheden af vores værksted, er du også altid velkommen til at kigge forbi med din bil.

Henvendelser besvares med garanti inden for to timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CarFetch - dit autoværksted

CarFetch er et lokalt autoværksted i Brøndby Strand, hvor vi varetager alle former for autoservice- og reparationer. Hos os er du altid velkommen, uanset hvor du kommer fra.

Selvom vi primært har kunder fra vores eget lokalområde, kommer der også mange fra f.eks Hvidovre, Valby og andre omkringliggende områder.

Kontakt os​

​Carfetch Autoværksted

CVR: 31401739

Gammel Køge Landevej 580

2660 Brøndby Strand- åben rutevejledning

Skriv til os via formularen her på siden, eller send os en mail på info@carfetch.dk.

Bestil service og reparation

Vi sidder klar på telefonen!
​Mandag til torsdag 8.00 – 17.00

​Fredag 8.00 – 16.00

Henvendelser besvares inden for to timer.